Agent door hond gebeten na worsteling met baasje

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een politie-agent is gisteren door een hond gebeten na een worsteling met de eigenaar. De locatie is niet bekendgemaakt.

Volgens de Facebook-pagina van Politieteam Walcheren belde een vrouw uit Vlissingen 112 nadat ze met een groot mes bedreigd was. Ze had de eigenaar van een agressieve hond aangesproken. De politie vond de eigenaar in de omgeving en vroeg hem eerst zijn hond even vast te binden aan een paal.

- ADVERTENTIE -

Agenten troffen in de rugzak van de man een kleine hakbijl aan. Daarop begon de man onrustig te worden. De aanhouding werd een worsteling. De verdachte kreeg hulp van zijn hond. Het dier zat kennelijk niet zo goed vast en beet een politie-agent in zijn arm. Bij een tweede aanval gebruikte de agent pepperspray waardoor de hond kalmeerde.

De man werd afgevoerd naar Torentijd. De hond ging naar een veilig adres met goede zorg. De gebeten agent kon na een bezoek aan de huisarts weer aan het werk.

Update 23.00 uur – De politie meldt desgevraagd dat het incident zich heeft afgespeeld in de Van de Spiegelstraat.

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

  1. Hahaha en terecht kijk hoe ze ermee omgaan… 12 man nodig voor 1 aanhouding beste man verzette zich niet eens… Wat een machtsvertoon zeg.. Ze kunnen beter de hete boeven vangen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!