Families uit West-Souburg krijgen dreigbrief in de bus

Archief-foto © Pixabay

WEST-SOUBURG – Twee families hebben gisteren een dreigbrief gekregen. Daarin wordt gedreigd met fysiek geweld.

Gisteren ontvingen twee gezinnen uit West-Souburg een dreigbrief waarin wordt gedreigd met fysiek geweld. “Er is bij ons melding gemaakt van de dreigbrieven, de twee families hebben geen aangifte gedaan”, aldus politiewoordvoerder Alwin Don.

Volgens andere media wonen de twee gezinnen bij elkaar in de buurt. De geadresseerden waren opgelucht toen bleek dat er ook iemand ander bedreigd was. Dit betekent immers dat het geen persoonlijke aanval is, aldus Don.

Vorig artikelBoa’s komen tussenbeide in parkeerruzie op Bloemenlaan
Volgend artikelGranaat van Duitse makelij gevonden langs Zandweg in Ritthem
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier