Granaat van Duitse makelij gevonden langs Zandweg in Ritthem

- Advertentie -

RITTHEM – Aan de Zandweg in Ritthem heeft de EOD vanochtend een projectiel uit de Tweede Wereldoorlog opgehaald.

De eigenaar van een perceel landbouwgrond had de granaat aangetroffen. Medewerkers van de EOD legden het explosief kort na 11.30 uur achter in hun auto en gingen naar een tweede melding. Daarna wordt de gehele vondst tot ontploffing gebracht.

- Advertentie -
© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelFamilies uit West-Souburg krijgen dreigbrief in de bus
Volgend artikelAmbulance met spoed naar Boulevard Evertsen voor gevallen vrouw
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).