Schipper onder invloed van alcohol aangehouden door politie

De Quarleshaven in Vlissingen-Oost. © Foto: Photographics voor DNA-beeldbank op www.laatzeelandzien.nl

VLISSINGEN-OOST – Vanmiddag heeft de politie een schipper gearresteerd in de haven van Vlissingen die te veel had gedronken.

Vanmiddag rond 16.15 uur heeft de politie een schipper aangehouden omdat hij te veel had gedronken. Volgens de politie veroorzaakte hij bijna een aanvaring. Zijn schip, de mts. Company, een binnenvaarttanker die vaart onder Belgische vlag, kwam uit Antwerpen en lag afgemeerd in de Quarleshaven.

De schipper is geboeid afgevoerd en meegenomen naar het politiebureau waar hij 855 ug/l blies. Er is proces-verbaal opgemaakt en zijn vaarbewijs is ingenomen. Om 21.00 uur lag de Company nog steeds afgemeerd.

Vorig artikelTraumahelikopter ingezet voor ongeval bij Kanaal door Walcheren
Volgend artikelVlissinger aangehouden in Glacisstraat na achtervolging
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier