Politie: vrouw aan natuurlijke dood overleden

- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrouw die vanmiddag levenloos werd aangetroffen in een woning aan de Hogeweg is aan een natuurlijke dood overleden, dat laat de politie zojuist weten.

Rond 16.45 uur troffen agenten in een woning aan de Hogeweg een dode vrouw aan. Direct werd er een onderzoek gestart. Een GGD-arts kwam ter plaatse en forensische rechercheurs in witte pakken deden onderzoek. Tactische rechercheurs en geüniformeerde agenten stelden een buurtonderzoek in om getuigen te horen. Het onderzoek in de woning werd rond 19.45 uur afgerond.

- Advertentie -

Het lichaam van de vrouw is voor onderzoek overgebracht naar een mortuarium. De rechercheurs van de forensische opsporing constateerden dat de vrouw aan een natuurlijke dood is overleden. Volgens een woordvoerder van de politie is het onderzoek afgerond.

Zie ook:
Onderzoek bij woning dode vrouw Vlissingen afgerond (13 november 2018)
Dode vrouw gevonden in woning aan Hogeweg (13 november 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelOnderzoek bij woning dode vrouw Vlissingen afgerond
Volgend artikelScooterrijdster lichtgewond bij aanrijding met auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.