Politie: vrouw aan natuurlijke dood overleden

De forensische opsporing deed onderzoek. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De vrouw die vanmiddag levenloos werd aangetroffen in een woning aan de Hogeweg is aan een natuurlijke dood overleden, dat laat de politie zojuist weten.

Rond 16.45 uur troffen agenten in een woning aan de Hogeweg een dode vrouw aan. Direct werd er een onderzoek gestart. Een GGD-arts kwam ter plaatse en forensische rechercheurs in witte pakken deden onderzoek. Tactische rechercheurs en geüniformeerde agenten stelden een buurtonderzoek in om getuigen te horen. Het onderzoek in de woning werd rond 19.45 uur afgerond.

Het lichaam van de vrouw is voor onderzoek overgebracht naar een mortuarium. De rechercheurs van de forensische opsporing constateerden dat de vrouw aan een natuurlijke dood is overleden. Volgens een woordvoerder van de politie is het onderzoek afgerond.

Zie ook:
Onderzoek bij woning dode vrouw Vlissingen afgerond (13 november 2018)
Dode vrouw gevonden in woning aan Hogeweg (13 november 2018)

Vorig artikelOnderzoek bij woning dode vrouw Vlissingen afgerond
Volgend artikelScooterrijdster lichtgewond bij aanrijding met auto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier