Onderzoek bij woning dode vrouw Vlissingen afgerond

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het onderzoek bij de woning waar aan het einde van de middag een dode vrouw werd aangetroffen, is afgerond. Ook heeft de politie een buurtonderzoek gehouden.

Omstreeks 16.45 uur troffen agenten in een woning aan de Hogeweg in Vlissingen een dode vrouw aan. Volgens een woordvoerder van de politie was de vrouw al even niet gezien en gingen agenten daarom poolshoogte nemen. Een GGD-arts en forensische rechercheurs, gehuld in witte pakken, deden ruim twee uur onderzoek in het portiek voor de woning en de woning zelf.

- ADVERTENTIE -

Omstreeks 19.45 uur werd het onderzoek afgerond bij de woning aan de Hogeweg en is het lichaam van de vrouw overgebracht naar een mortuarium. Hier zal het verder worden onderzocht om de precieze doodsoorzaak vast te stellen. Volgens de politie zijn er enkele getuigen gehoord.

Zie ook:
Dode vrouw gevonden in woning aan Hogeweg (13 november 2018)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!