Onderzoek bij woning dode vrouw Vlissingen afgerond

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Het onderzoek bij de woning waar aan het einde van de middag een dode vrouw werd aangetroffen, is afgerond. Ook heeft de politie een buurtonderzoek gehouden.

Omstreeks 16.45 uur troffen agenten in een woning aan de Hogeweg in Vlissingen een dode vrouw aan. Volgens een woordvoerder van de politie was de vrouw al even niet gezien en gingen agenten daarom poolshoogte nemen. Een GGD-arts en forensische rechercheurs, gehuld in witte pakken, deden ruim twee uur onderzoek in het portiek voor de woning en de woning zelf.

Omstreeks 19.45 uur werd het onderzoek afgerond bij de woning aan de Hogeweg en is het lichaam van de vrouw overgebracht naar een mortuarium. Hier zal het verder worden onderzocht om de precieze doodsoorzaak vast te stellen. Volgens de politie zijn er enkele getuigen gehoord.

Zie ook:
Dode vrouw gevonden in woning aan Hogeweg (13 november 2018)

Vorig artikelDode vrouw gevonden in woning aan Hogeweg
Volgend artikelPolitie: vrouw aan natuurlijke dood overleden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier