Auto te water na slip op rotonde Sloeweg bij Rosenburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een personenwagen is vanavond geslipt op de Sloeweg en daarna in een sloot gereden. Niemand raakte gewond.

Omstreeks 22.00 uur kwam de auto over de rotonde bij Rosenburg en slipte, volgens een betrokkene door het gladde wegdek. Het voertuig belandde in een sloot op de hoek van de Sloeweg en de Bossenburghweg. De inzittenden konden de auto zonder kleerscheuren verlaten.

Ze probeerden vervolgens samen met opgebelde familieleden en gestopte voorbijgangers de wagen op het droge te krijgen, maar dat lukte niet. Om kwart over elf begon Kuzee, een bergingsbedrijf, het voertuig uit de sloot te takelen.

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier