Auto te water na slip op rotonde Sloeweg bij Rosenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenwagen is vanavond geslipt op de Sloeweg en daarna in een sloot gereden. Niemand raakte gewond.

Omstreeks 22.00 uur kwam de auto over de rotonde bij Rosenburg en slipte, volgens een betrokkene door het gladde wegdek. Het voertuig belandde in een sloot op de hoek van de Sloeweg en de Bossenburghweg. De inzittenden konden de auto zonder kleerscheuren verlaten.

- Advertentie -

Ze probeerden vervolgens samen met opgebelde familieleden en gestopte voorbijgangers de wagen op het droge te krijgen, maar dat lukte niet. Om kwart over elf begon Kuzee, een bergingsbedrijf, het voertuig uit de sloot te takelen.

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelJongen (18) rijbewijs kwijt door forse snelheidsovertreding
Volgend artikelKNRM brengt vissersbootje met technische storing naar Buitenhaven
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).