Eén gewonde bij binnenbrand Kanaalstraat Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanmorgen is één persoon lichtgewond geraakt bij een brand in een pand in Oost-Souburg.

Rond 10.00 uur werd de brand ontdekt in een pand aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg. De meldkamer stuurde drie tankautospuiten, een ladderwagen en een ambulance naar de locatie van de brand.

- Advertentie -

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland liep er tijdens de brand een persoon snijwonden op. Deze persoon werd door het ambulanceteam nagekeken en kreeg een verband aangelegd.

De brandweer is momenteel bezig met blussen. Ook zal gekeken worden of de brand zich kan uitbreiden naar de naastgelegen panden. In het pand is een snackbar gevestigd die onlangs door een nieuwe eigenaar was overgenomen.

Om 10.42 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven. “Salvage wordt opgeroepen omdat ook twee naastgelegen panden hinder hebben van de brand,” aldus een woordvoerder van de veiligheidsregio Zeeland. De oorzaak van de brand is onbekend.

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelDronken bestuurder aangehouden na achtervolging door Vlissingen
Volgend artikelPolitie doet onderzoek na aantreffen lichaam in flatwoning
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.