Politie in woning Bloemenlaan na melding steekincident

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee politie-agenten zijn vandaag tegen de avond een woning aan de Bloemenlaan binnengegaan na een melding van een steekincident.

Een man zou tijdens een conflict door een kennis in de hand gestoken zijn. Pas thuisgekomen schakelde hij de politie in, aldus een woordvoerder. De verwondingen bleken mee te vallen. Mogelijk was een broodmes gebruikt.

- Advertentie -

Twee agenten kwamen om 17.47 uur naar een pand met huurwoningen aan de Bloemenlaan, naast een dierenspeciaalzaak, en werden binnengelaten. Een van de bewoners vond het onderzoek een ‘kutactie’ en schreeuwde verder ondermeer dat de politie moest ‘ophoepelen’.

Na een kwartier verlieten de agenten het pand. Een van hen verklaarde dat het allemaal meeviel. Voor zover bekend is niemand aangehouden of medisch behandeld.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie gebruikt pepperspray bij aanhouding vermoedelijke witwasser
Volgend artikelScootmobiel op Beatrixlaan vermoedelijk in brand gestoken
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).