Eén gewonde bij ongevallen Oost-Souburg en Koudekerke

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

OOST-SOUBURG/KOUDEKERKE – Vanmorgen hebben er twee ongevallen plaatsgevonden. Eén persoon raakte gewond.

Om iets voor 09.00 uur botsten twee personenauto’s op elkaar op de A58 vlak na de afrit Oost-Souburg. Eén van de twee auto’s raakte flink beschadigd en werd door Kuzee geborgen. De andere auto kon verder rijden. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend.

- ADVERTENTIE -

Koudekerke

Rond 11.00 uur vond op de Ter Poorteweg in Koudekerke ook een ongeval plaats. Ditmaal kwamen een fietser en een automobiliste in botsing met elkaar.

Politie en ambulance kwamen ter plekke omdat de fietser gewond bleek te zijn. Voor controle is de fietser overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste kwam met de schrik vrij en mocht na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen. Over de ernst van het letsel van de fietser is niets bekend.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelScootmobiel op Beatrixlaan vermoedelijk in brand gestoken
Volgend artikelOverstekende voetgangers aangereden in Kasteelstraat
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier