Overstekende voetgangers aangereden in Kasteelstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Twee voetgangers zijn vanmiddag aangereden door een scooterbestuurder in de Kasteelstraat, beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De twee, een man en een vrouw, staken tegen half zes de Kasteelstraat over nabij de Lammensstraat. Daarbij zagen ze kennelijk een naderende scooter over het hoofd. Een flinke klap was het gevolg.

Omstanders schoten meteen te hulp. Ook brachten ze boodschappen van de aangereden voetgangers in veiligheid. Beide voetgangers zijn onderzocht en vervolgens per ambulance, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

De scooterrijder kwam er vanaf met lichte schade aan zijn voertuig. Wel bekeek een ambulance-medewerker voor alle zekerheid de helm.

Medewerkers van Handhaving zorgden ervoor dat er geen auto’s de Kasteelstraat inreden vanaf de Scheldestraat.

Update 22/12 – Volgens de politie zijn de slachtoffers een 21-jarige vrouw uit Vlissingen en een 27-jarige man uit Terneuzen. De scooterrijder (27, uit Vlissingen) had niet gedronken, zo wees een blaastest uit.

Vorig artikelEén gewonde bij ongevallen Oost-Souburg en Koudekerke
Volgend artikelVlissinger aangehouden op verdenking van internetoplichting
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier