Vrijwilligers Olympiaweg rukken uit na brandgerucht

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer van de post Olympiaweg is zondagavond uitgerukt naar een flat aan de Vincent van Goghlaan, er bleek weinig aan de hand.

Een vrouw had een brandlucht geroken bij een van de opslagruimtes in de kelder van de flat en belde 112. De toegesnelde brandweerlieden droegen nog wel een ladder naar binnen om redenen die vooralsnog onduidelijk zijn, maar ze hoefden niet te blussen en gingen al snel retour kazerne.

- Advertentie -

Eerder deze zondag was dezelfde brandweer-eenheid naar de Scheldestraat opgeroepen voor een liftopsluiting. Een of meerdere personen zaten vast in de lift van een wooncomplex op de hoek met de Aagje Dekenstraat. Vijf brandweermannen klaarden de klus.

 

- Advertentie -
Vorig artikelAuto raakt woning na botsing op Paul Krugerstraat
Volgend artikelTwee arrestaties na dodelijke steekpartij Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).