Vrijwilligers Olympiaweg rukken uit na brandgerucht

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De brandweer van de post Olympiaweg is zondagavond uitgerukt naar een flat aan de Vincent van Goghlaan, er bleek weinig aan de hand.

Een vrouw had een brandlucht geroken bij een van de opslagruimtes in de kelder van de flat en belde 112. De toegesnelde brandweerlieden droegen nog wel een ladder naar binnen om redenen die vooralsnog onduidelijk zijn, maar ze hoefden niet te blussen en gingen al snel retour kazerne.

Eerder deze zondag was dezelfde brandweer-eenheid naar de Scheldestraat opgeroepen voor een liftopsluiting. Een of meerdere personen zaten vast in de lift van een wooncomplex op de hoek met de Aagje Dekenstraat. Vijf brandweermannen klaarden de klus.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier