Twee arrestaties na dodelijke steekpartij Vlissingen

De omgeving werd ruim afgezet. © Foto: Wijkagenten Vlissingen

VLISSINGEN – Vannacht is een man overleden na een steekincident. De politie heeft uitvoerig onderzoek gedaan en twee arrestaties verricht.

Omstreeks half drie vannacht werd in de Kasteelstraat, nabij de kruising met de Lammensstraat, een zwaargewonde man aangetroffen. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen. De helikopter werd na enige tijd afgemeld en kwam niet meer ter plaatse. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier is hij, volgens een woordvoerder van de politie, later overleden. Het gaat om een 28-jairge Vlissinger.

Ter plaatse bleek er iemand gevlucht te zijn na de steekpartij, vermoedelijk was dit het 28-jarige slachtoffer. De omgeving werd afgezet en enige tijd later werd een 17-jarige man aangehouden in een woning in de Van Hoorn van Burghstraat. Onderzoek leidde naar een woning in de Kasteelstraat waar een 22-jarige vrouw werd aangehouden. Beiden zijn aangehouden en overgebracht naar Torentijd waar hun betrokkenheid bij de steekpartij wordt onderzocht.

Medewerkers van de forensische opsporing hebben onderzoek gedaan op straat en in een woning. Hierbij zijn verschillende sporen aangetroffen en veiliggesteld. Ook werd een diensthond ingezet om eventuele sporen te vinden en werden in de buurt verschillende getuigen gehoord. Tegen 06.00 uur werd het onderzoek afgerond en schaalde de politie-inzet af.

Vorig artikelVrijwilligers Olympiaweg rukken uit na brandgerucht
Volgend artikelVier gewonden bij ernstig verkeersongeval op Nieuwe Zuidbeekseweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier