© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn vier personen gewond geraakt bij een ernstig ongeval. Zeker één van de betrokkenen liep zwaar letsel op.

Omstreeks 17.09 uur vond het ongeval plaats op de Nieuwe Zuidbeekseweg tussen de kruising met Westerzicht en de Weijevlietweg bij winkelcentrum Papegaaienburg. Twee auto’s klapten frontaal op elkaar en alle vier de inzittenden raakten gewond, één van hen zelfs zeer ernstig.

Vier ambulances, een traumahelikopter uit Nijmegen en verschillende politie-eenheden spoedden zich naar de ongevalslocatie om hulp te verlenen. Alle gewonden zijn met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hier landde de traumahelikopter, deze heeft het slachtoffer dat ernstig gewond was geraakt, overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De exacte toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Vermoedelijk raakte één van de betrokken auto’s op de verkeerde weghelft. Volgens een woordvoerster van de politie heeft de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie vanavond onderzoek gedaan. De politie komt morgen waarschijnlijk met meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in