Vier gewonden bij ernstig verkeersongeval op Nieuwe Zuidbeekseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn vier personen gewond geraakt bij een ernstig ongeval. Zeker één van de betrokkenen liep zwaar letsel op.

Omstreeks 17.09 uur vond het ongeval plaats op de Nieuwe Zuidbeekseweg tussen de kruising met Westerzicht en de Weijevlietweg bij winkelcentrum Papegaaienburg. Twee auto’s klapten frontaal op elkaar en alle vier de inzittenden raakten gewond, één van hen zelfs zeer ernstig.

- Advertentie -

Vier ambulances, een traumahelikopter uit Nijmegen en verschillende politie-eenheden spoedden zich naar de ongevalslocatie om hulp te verlenen. Alle gewonden zijn met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hier landde de traumahelikopter, deze heeft het slachtoffer dat ernstig gewond was geraakt, overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De exacte toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Vermoedelijk raakte één van de betrokken auto’s op de verkeerde weghelft. Volgens een woordvoerster van de politie heeft de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie vanavond onderzoek gedaan. De politie komt morgen waarschijnlijk met meer informatie.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee arrestaties na dodelijke steekpartij Vlissingen
Volgend artikelDrie auto’s betrokken bij botsing Koudekerkseweg, één gewonde
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.