Meisje (4) overleden na ernstig ongeval Nieuwe Zuidbeekseweg

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – Een 4-jarig meisje uit Vlissingen is gisteravond aan haar verwondingen overleden, nadat zij betrokken was bij een frontale botsing op de Nieuwe Zuidbeekseweg.

Een 28-jarige bestuurder uit Vlissingen is gisteravond om 17.12 uur op de Nieuwe Zuidbeekseweg door onbekende oorzaken op de verkeerde weghelft terecht gekomen en botste frontaal tegen een 26-jarige bestuurster uit Vlissingen.

De bestuurder van 28 jaar en de 4-jarige inzittende zijn ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, waar het meisje later op de avond aan haar verwondingen is overleden.

De 26-jarige bestuurster raakte ook gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Zie ook:
Vier gewonden bij ernstig verkeersongeval op Nieuwe Zuidbeekseweg (27 december 2018)

Vorig artikelDrie auto’s betrokken bij botsing Koudekerkseweg, één gewonde
Volgend artikelFietser gewond na botsing met andere fietser op Jaagpad
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier