Meisje (4) overleden na ernstig ongeval Nieuwe Zuidbeekseweg

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 4-jarig meisje uit Vlissingen is gisteravond aan haar verwondingen overleden, nadat zij betrokken was bij een frontale botsing op de Nieuwe Zuidbeekseweg.

Een 28-jarige bestuurder uit Vlissingen is gisteravond om 17.12 uur op de Nieuwe Zuidbeekseweg door onbekende oorzaken op de verkeerde weghelft terecht gekomen en botste frontaal tegen een 26-jarige bestuurster uit Vlissingen.

- Advertentie -

De bestuurder van 28 jaar en de 4-jarige inzittende zijn ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, waar het meisje later op de avond aan haar verwondingen is overleden.

De 26-jarige bestuurster raakte ook gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Zie ook:
Vier gewonden bij ernstig verkeersongeval op Nieuwe Zuidbeekseweg (27 december 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelDrie auto’s betrokken bij botsing Koudekerkseweg, één gewonde
Volgend artikelFietser gewond na botsing met andere fietser op Jaagpad
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.