Politie verijdelt mogelijke straatroof, twee verdachten aangehouden

De twee gevonden wapens. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

DISHOEK – Vrijdagavond om 20.05 uur hield de politie op de Nolleplaatlaan twee verdachten uit Vlissingen aan op verdenking van het plannen van een straatroof.

Gistermiddag waren agenten al afgegaan op een melding van een verdachte situatie. ’s Avonds zagen agenten tijdens het surveilleren opnieuw de betrokken personen rijden in hun voertuig. De politie vertrouwde het niet en onderzocht de situatie. In eerste instantie leek er weinig aan de hand te zijn tot een van de agenten twee nepwapens vond. Het bleek te gaan om een luchtdrukwapen en een alarmpistool.

De politie heft de twee verdachten aangehouden. Het gaan om twee mannen Vlissingen van 18 en 19 jaar. Even later verschenen twee personen op de locatie, omdat zij een afspraak hadden voor het kopen van een tweedehands mobiel via Marktplaats.

De politie vermoedt dat de personen werden gelokt om ze van het geld te beroven. Het bedrijf is ingelicht. De twee nepwapens zijn in beslag genomen.

Vorig artikelFietser gewond na botsing met andere fietser op Jaagpad
Volgend artikelVuurwerkbrandje op schoolplein Oranjeplein Oost-Souburg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier