Vuurwerkbrandje op schoolplein Oranjeplein Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Zaterdagmiddag rond 16.00 uur kwam een melding binnen van een brandje op het schoolplein van de Archipelbasisschool Tweemaster-Kameleon aan het Oranjeplein in Oost-Souburg.

Er was rook gezien achter de school waar op de brandweer werd gebeld. Zij gingen met een tankspuitauto van de post Souburg ter plaatse maar hoefden niet in actie te komen. Op het schoolplein waren tegelijkertijd meerdere stukken vuurwerk afgestoken die een zwarte rookpluim tot gevolg hadden. Na inspectie door de brandweer konden zij weer terug naar de kazerne.

- Advertentie -

Het schoolplein is een geliefde plek voor voortijdig vuurwerkafstekers omdat deze vanaf de openbare weg moeilijk te zien is.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie verijdelt mogelijke straatroof, twee verdachten aangehouden
Volgend artikelAutomobilist laat fietser zwaargewond achter en crasht daarna zelf
Conny den Heijer
Ik ben al geruime tijd verbonden aan 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Voornamelijk als verslaggever en fotograaf. Met mijn ruime ervaring bij onder andere weekkrant De Faam, kan ik de redactie voorzien van deskundig en betrouwbaar advies.