Ruim 9.000 euro schade tijdens jaarwisseling gemeente Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De schade die is ontstaan tijdens de jaarwisseling in de gemeente Vlissingen bedraagt ruim 9.000 euro. De grootste kostenposten zijn afvalbakken, ondergrondse containers en verkeersborden.

Het precieze bedrag is € 9.730. Dit zijn de kosten die de gemeente heeft moeten maken om de schade, die is ontstaan tijdens de jaarwisseling in de gemeente, te herstellen. “Het bedrag bestaat uit zowel nieuw materiaal als de kosten van arbeid”, laat een woordvoerster weten.

- Advertentie -

Het herstellen van de schade van de jaarwisseling 2017 – 2018 was voor de gemeente iets goedkoper. Het totaalbedrag van die jaarwisseling kwam neer op € 9.105.

De meeste kosten voor het herstellen van schade tijdens de jaarwisseling in de gemeente werden gemaakt in 2010. Voor die jaarwisseling betaalde de gemeente 23.500 euro.

- Advertentie -
Vorig artikelMogelijk explosief gevonden in achtertuin Burchtstraat Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie betrapt twee autobestuurders op rijden onder invloed van drugs
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.