Ruim 9.000 euro schade tijdens jaarwisseling gemeente Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De schade die is ontstaan tijdens de jaarwisseling in de gemeente Vlissingen bedraagt ruim 9.000 euro. De grootste kostenposten zijn afvalbakken, ondergrondse containers en verkeersborden.

Het precieze bedrag is € 9.730. Dit zijn de kosten die de gemeente heeft moeten maken om de schade, die is ontstaan tijdens de jaarwisseling in de gemeente, te herstellen. “Het bedrag bestaat uit zowel nieuw materiaal als de kosten van arbeid”, laat een woordvoerster weten.

Het herstellen van de schade van de jaarwisseling 2017 – 2018 was voor de gemeente iets goedkoper. Het totaalbedrag van die jaarwisseling kwam neer op € 9.105.

De meeste kosten voor het herstellen van schade tijdens de jaarwisseling in de gemeente werden gemaakt in 2010. Voor die jaarwisseling betaalde de gemeente 23.500 euro.

Vorig artikelMogelijk explosief gevonden in achtertuin Burchtstraat Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie betrapt twee autobestuurders op rijden onder invloed van drugs
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier