Politie betrapt twee autobestuurders op rijden onder invloed van drugs

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een 33-jarige Vlissinger meegenomen vanuit de Glacisstraat, de man zou gereden hebben onder invloed van drugs.

Rond 20.30 uur controleerden twee agenten de man op de Glacisstraat, nabij de Hobeinstraat. Daarna brachten ze hem naar het bureau aan de Breestraat. Omdat een speekseltest positief uitviel, nam een GGD-arts bloed af, dat geanalyseerd zal worden door het Nederlands Forensisch Instituut.

Gistermiddag overkwam een 38-jarige man uit Vlissingen hetzelfde op de Vlissingse Molenstraat in Middelburg. Ook bij hem wees een speekseltest uit dat hij drugs had gebruikt. De agenten wisten bovendien dat zijn rijbewijs ingevorderd was. In de auto vonden ze ondermeer twintig amfetaminepillen, GHB en cocaïne. Deze spullen zijn in beslag genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier