Dronken man gaat onderuit met snorfiets bij rotonde Scheldestraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een snorfietser is vanavond ten val gekomen op de De Willem Ruysstraat, volgens de politie verkeerde hij onder invloed van alcohol.

Om 19.23 uur zagen voorbijgangers de snorfietser onderuit gaan. De man en zijn voertuig lagen op het zebrapad vlak bij de rotonde waar de Scheldestraat, Aagje Dekenstraat, Hellingbaan en De Willem Ruysstraat samenkomen. Omstanders belden 112.

- Advertentie -

De ongelukkige snorfietser werd met blauwe zwaailichten naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is niets bekend. Kort na het ongeval publiceerden de politie-agenten op Instagram een foto van de situatie met als bijschrift: “Alcohol en verkeer gaan niet samen #bob”, zonder verdere uitleg.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelZwartrijder op station Vlissingen blijkt verdachte dubbele straatroof
Volgend artikelScootmobielrijdster doet loze melding vanuit sluizencomplex
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).