Zwartrijder op station Vlissingen blijkt verdachte dubbele straatroof

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft vanochtend een 38-jarige man op het NS-station aangehouden voor zwartrijden. Later bleek hij gezocht te worden in verband met een straatroof in Rotterdam.

Een medewerker van de NS belde vanochtend de meldkamer voor een zwartrijder in de trein naar Vlissingen. Op het station gingen agenten de trein in. De zwartrijder was nauwelijks aanspreekbaar en leek onder invloed van drank of drugs, aldus de politie. Omdat hij zich niet kon legitimeren, werd hij naar een cellencomplex gebracht.

Tijdens het fouilleren kwam een vonnis boven water. Daar stond de naam van de man op. Het gaat om een 38-jarige persoon zonder vaste woon- of verblijfplaats. Uit het politiesysteem bleek vervolgens dat hij gezocht werd door de politie van Rotterdam in verband met een dubbele straatroof. In de loop van de dag is de verdachte hiervoor aangehouden en opgehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier