Man ademt rook in bij keukenbrand Scheldestraat Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De brandweer is vanavond uitgerukt voor een keukenbrand in een woning aan de Scheldestraat. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is er niemand meer in het pand.

Om iets voor 23.30 uur rukte de brandweer uit met een hoogwerker en een tankautospuit naar de woning in de Scheldestraat. Enkele minuten later werd het sein ‘middelbrand’ gegeven en werd een tweede tankautospuit met spoed ter plaatse gevraagd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland betreft het een keukenbrand. De bewoners en de mensen die op de bovenste etage wonen, hebben het gebouw op tijd kunnen verlaten.

De straat is ruim afgezet en de brandweer voert op dit moment bluswerkzaamheden uit. Er zou veel rook bij de brand vrijkomen. Een bewoner wordt door brandweer- en ambulancepersoneel geholpen in verband met het inademen van rook. Over verdere gewonden is niets bekend.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland betrof het een kleine brand. De brandweer heeft de naastgelegen panden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de brand zich niet verspreidde. Rond 23.50 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven.

Update – Kort na middernacht vertrok de brandweer, vier eenheden politie stonden nog bij het gebouw. Niemand raakte gewond. De man die rook ingeademd had, kon de ambulance verlaten. De huurders van bovengelegen appartementen keerden terug in hun woningen.

Vorig artikelFietser gewond bij aanrijding op rotonde bij Nollebos
Volgend artikelDouane onderschept twee partijen cocaïne in haven van Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier