Fietser gewond bij aanrijding op rotonde bij Nollebos

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is vanmiddag aangereden op de Burgemeester Van Woelderenlaan en met een hoofdwond afgevoerd.

Omstreeks 15.30 uur reed de man op het fietspad langs de Burgemeester Van Woelderenlaan. Bij het oversteken van de Sloeweg, op de rotonde, werd hij geraakt door een personenwagen met aan het stuur een man uit Vlissingen. De fietser liep een flink bloedende hoofdwond op. Ambulancemedewerkers legden een verband aan. Daarna brachten ze het slachtoffer weg zonder gebruikmaking van zwaailicht en sirene.

- Advertentie -

De schade aan beide voertuigen was gering. Agenten namen de fiets mee in een politiebusje.

- Advertentie -
Vorig artikelTelefoon aan oplader veroorzaakt binnenbrand in Oost-Souburg
Volgend artikelMan ademt rook in bij keukenbrand Scheldestraat Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).