Bestuurder moet rijbewijs inleveren na controle op drugsgebruik

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag op de Koningsweg het rijbewijs van een 47-jarige autobestuurder ingevorderd voor het rijden onder invloed van drugs.

De man uit Arnemuiden had THC gebruikt, zo gaf een speekseltest aan. THC is de belangrijkste werkzame stof in hasj en wiet. De bestuurder moest bloed afstaan en kon zijn rijbewijs inleveren. Volgens de politie gaat het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen bepalen of hij nog auto mag rijden.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBinnenbrand aan Scheldestraat in korte tijd geblust
Volgend artikelDrankrijdster rijdt 49 kilometer te hard over A58
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).