Drankrijdster rijdt 49 kilometer te hard over A58

© Archief-foto 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een bestuurster die vannacht maar liefst 49 kilometer te hard reed over de A58 bleek ook onder invloed te zijn van alcohol.

Omstreeks 02.15 uur zagen agenten die over de A58 ter hoogte van Goes reden, dat er een auto hen met zeer hoge snelheid voorbijkwam. De achtervolging werd ingezet en er werden snelheden van 195 kilometer per uur gemeten met de geijkte snelheidsmeter in de politieauto.

Op de Prins Hendrikweg in Vlissingen konden de agenten de auto aan de kant van de weg zetten. De bestuurster, een vrouw van 23 jaar uit Heinkenszand, blies een A op straat en is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Op dat apparaat blies zij 395 ug/l.

Voor deze overtreding wordt een proces-verbaal opgemaakt. Ook voor de snelheid wordt de vrouw bekeurd. Na wettelijke correctie bleek ze nog 49 kilometer te hard over de A58 te hebben gereden.

Vorig artikelBestuurder moet rijbewijs inleveren na controle op drugsgebruik
Volgend artikelMan aangehouden na aanval met klauwhamer in Hendrick de Keijserstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier