Drankrijdster rijdt 49 kilometer te hard over A58

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bestuurster die vannacht maar liefst 49 kilometer te hard reed over de A58 bleek ook onder invloed te zijn van alcohol.

Omstreeks 02.15 uur zagen agenten die over de A58 ter hoogte van Goes reden, dat er een auto hen met zeer hoge snelheid voorbijkwam. De achtervolging werd ingezet en er werden snelheden van 195 kilometer per uur gemeten met de geijkte snelheidsmeter in de politieauto.

- Advertentie -

Op de Prins Hendrikweg in Vlissingen konden de agenten de auto aan de kant van de weg zetten. De bestuurster, een vrouw van 23 jaar uit Heinkenszand, blies een A op straat en is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Op dat apparaat blies zij 395 ug/l.

Voor deze overtreding wordt een proces-verbaal opgemaakt. Ook voor de snelheid wordt de vrouw bekeurd. Na wettelijke correctie bleek ze nog 49 kilometer te hard over de A58 te hebben gereden.

- Advertentie -
Vorig artikelBestuurder moet rijbewijs inleveren na controle op drugsgebruik
Volgend artikelMan aangehouden na aanval met klauwhamer in Hendrick de Keijserstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.