Politie en ambulance ingezet voor twee noodsituaties in centrum

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft maandagmiddag een woning aan de Aagje Dekenstraat betreden na een melding van een medisch spoedgeval.

Twee agenten openden rond 16.10 uur het portaal van een wooncomplex, gingen naar binnen en lieten de voordeur open, even later kwam ambulance 127 met hoge spoed ter plekke (foto). Over wat er precies gebeurd is, heeft de politie niets bekendgemaakt.

- Advertentie -

Een half uur later kwam de politie in actie voor een vrouw die onwel geraakt of gevallen was op de hoek van de Spuistraat en de Dam. Medisch personeel op ambulance 125 nam de zorg over.

De brandweer oefende ’s avonds met hoogwerker 19-2859 op de hoek van de Hellingbaan en de Vrijgang. Rond half negen werd een tankautospuit van de post Olympiaweg ingezet voor een meting aan de Hercules Segherslaan.

- Advertentie -
Vorig artikelMan die inreed op agente in Vlissingen nog niet aangehouden
Volgend artikelMan die op agente inreed meldt zich bij politie
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).