Scootmobieler met onderkoelingsverschijnselen aangetroffen bij windorgel

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een berijder van een scootmobiel is vandaag met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanaf het Nollehoofd.

Tegen de avond werden ambulance, politie en strandjeep ingezet voor een spoedgeval op het Nollehoofd bij het windorgel. De wijkagenten schrijven op Instagram dat een berijder van een scootmobiel onderkoelingsverschijnselen vertoonde.

- Advertentie -

Het slachtoffer is met zwaailicht en sirene afgevoerd, een jongere vrouw heeft de scootmobiel weggereden. De politie was aanwezig met twee eenheden. De strandjeep kon al snel terug naar de nabijgelegen post.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouwen (15, 26) aangehouden voor zware mishandeling Vlissinger (31)
Volgend artikelFietser loopt flinke hoofdwond op door aanrijding met motorrijder
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).