Vrouwen (15, 26) aangehouden voor zware mishandeling Vlissinger (31)

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanochtend twee jonge vrouwen aangehouden, ze worden ervan verdacht een 31-jarige Vlissinger zwaar te hebben mishandeld.

Naar vandaag bekendgemaakt is, waren in deze zaak een maand geleden al twee personen aangehouden, een 26-jarige vrouw en een 27-jarige man. Deze verdachten zaten vast in beperking en mochten dus geen contact met de buitenwereld hebben. Om die reden is de zaak niet eerder naar buiten gebracht. De vandaag aangehouden vrouwen zijn 15 en 26 jaar oud. Alle verdachten komen uit Vlissingen, de verdenking luidt zware mishandeling, maar ook vrijheidsberoving.

- Advertentie -

Volgens de politie ging het slachtoffer op 19 januari op bezoek bij een van de vrouwen. Daar werd hij door twee andere personen mishandeld en vastgebonden. Na enige tijd mocht hij weg. Hij strompelde naar huis, een vriend trof hem later aan en bracht hem naar de huisartsenpost.

Na de aangifte van het slachtoffer kon de politie op 28 januari een man en een vrouw aanhouden. Met de inhechtenisnemingen van hedenochtend zitten alle verdachten nu vast. De aanleiding voor het geweld is nog onduidelijk, aldus de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelMeer dan honderd brandweerlieden verrassen zieke collega met erehaag
Volgend artikelScootmobieler met onderkoelingsverschijnselen aangetroffen bij windorgel
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).