Man gewond bij vechtpartij in supermarkt, politie zet achtervolging in

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – In een supermarkt aan de Glacisstraat heeft vandaag tegen de avond een vechtpartijtje plaatsgevonden waarbij iemand gewond is geraakt.

Twee mannen kwamen ter hoogte van de kassa’s met elkaar in conflict. Een van hen werd in een houdgreep genomen, mogelijk viel hij daarna achterover en raakte gewond. Medewerkers van de supermarkt verwijderden na afloop bloedsporen van de vloer.

- Advertentie -

Toen een personeelslid 112 gebeld had, gingen beide mannen ervandoor. Daarbij werd tenminste één scooter gebruikt. Tegenover de politie konden de medewerkers een nauwkeurige omschrijving van de vechtersbazen geven. Ook hadden ze een voornaam gehoord.

Met deze informatie reden de agenten hun politiebusje en Touran (foto boven) met grote snelheid naar het Middengebied. Even na 18.00 uur werd een man staande gehouden op de Jozef Israëlslaan nabij de Irislaan. Hij kon zijn weg na een kort gesprek vervolgen. Het politiebusje stond op dat moment aan de kant van de Bloemenlaan (foto onder), de Touran, en later een tweede, aan de kant van de Irislaan.

Een politiewoordvoerster bevestigt desgevraagd het incident, maar over een mogelijke aanhouding is vooralsnog niets bekend. Hetzelfde geldt voor de verwondingen. De politie onderzoekt de zaak als mishandeling.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelVrouw tweemaal betrapt op rijden onder invloed
Volgend artikelBrandje in auto op Singel, snel ingrijpen voorkomt erger
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).