Vrouw tweemaal betrapt op rijden onder invloed

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Afgelopen nacht is een 26-jarige vrouw uit Vlissingen voor de 2de keer betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Surveillerende agenten zien de vrouw omstreeks 03.00 uur op haar scooter over het Oranjeplein rijden. Zij wordt vervolgens voor een algemene verkeerscontrole staande gehouden. Dan blijkt dat haar B-rijbewijs is ingevorderd voor het rijden onder invloed van drugs. Naar aanleiding van deze informatie wordt besloten om een speekseltest af te nemen bij de vrouw. De uitslag is positief op amfetamine. Zij blijkt 2 gram van dit goedje bij zich te hebben.

- Advertentie -

De verdachte is vervolgens meegenomen naar het bureau. Een forensisch arts heeft bloed afgenomen. Dat is voor onderzoek en analyse opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut. De uitkomt daarvan wordt afgewacht. Daarnaast is ook een melding afgegeven aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Daarin is het vermoeden neergelegd dat de verdachte niet langer beschikt over de vereiste rijvaardigheid of geestelijke geschiktheid om een voertuig te besturen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie controleert 61 voertuigen in havengebied Vlissingen-Oost
Volgend artikelMan gewond bij vechtpartij in supermarkt, politie zet achtervolging in
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.