Slachtoffer mishandeling Aldi doet geen aangifte: niemand aangehouden

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Voor de mishandeling afgelopen woensdag in een supermarkt aan de Glacisstraat is niemand aangehouden omdat het slachtoffer geen aangifte heeft gedaan.

Dat meldt de politie vandaag. Volgens een woordvoerster is tijdens het gevecht met flessen geslagen. De twee betrokken jongemannen vluchtten weg toen het personeel 112 belde. Agenten wisten een van hen te achterhalen en spraken hem. Met de ander hoopt de politie binnenkort een gesprek te hebben.

- Advertentie -

Het tweetal raakte slaags ter hoogte van de kassa’s. Op de vloer lag na afloop bloed. Bij aankomst van de politie waren de vechtersbazen per scooter vertrokken. Twee eenheden gingen op basis van informatie die het winkelpersoneel verstrekte direct naar het Middengebied en hielden een jongeman staande op de Jozef Israëlslaan.

Zie ook:
– Man gewond bij vechtpartij in supermarkt, politie zet achtervolging in (20 maart 2019)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandje in auto op Singel, snel ingrijpen voorkomt erger
Volgend artikelTraumaheli komt ter plaatse voor medische noodsituatie in Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).