Traumaheli komt ter plaatse voor medische noodsituatie in Oost-Souburg

De traumahelikopter landde naast de Ritthemsestraat t.h.v. het viaduct. © Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Verschillende hulpdiensten waaronder een traumahelikopter zijn vanmorgen opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning in Oost-Souburg.

Rond 08.30 uur werd een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Enkele minuten later kwam de oproep voor een tweede medische eenheid. Om 09.12 uur werd ook de brandweer van Oost-Souburg ter plekke gevraagd voor assistentie. Weer enkele minuten later vertrok de traumahelikopter vanuit Rotterdam. Deze landde langs de Ritthemsestraat ter hoogte van het viaduct.

- ADVERTENTIE -

Volgens de politie betrof het een medische noodsituatie in een woning aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg en werd een man per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer was tijdelijk afgesloten vanaf de Ritthemsestraat en kon via die weg Oost-Souburg niet in, automobilisten moesten omrijden via Middelburg om het dorp te bereiken.

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!