Traumaheli komt ter plaatse voor medische noodsituatie in Oost-Souburg

De traumahelikopter landde naast de Ritthemsestraat t.h.v. het viaduct. © Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Verschillende hulpdiensten waaronder een traumahelikopter zijn vanmorgen opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning in Oost-Souburg.

Rond 08.30 uur werd een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Enkele minuten later kwam de oproep voor een tweede medische eenheid. Om 09.12 uur werd ook de brandweer van Oost-Souburg ter plekke gevraagd voor assistentie. Weer enkele minuten later vertrok de traumahelikopter vanuit Rotterdam. Deze landde langs de Ritthemsestraat ter hoogte van het viaduct.

- Advertentie -

Volgens de politie betrof het een medische noodsituatie in een woning aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg en werd een man per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer was tijdelijk afgesloten vanaf de Ritthemsestraat en kon via die weg Oost-Souburg niet in, automobilisten moesten omrijden via Middelburg om het dorp te bereiken.

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelSlachtoffer mishandeling Aldi doet geen aangifte: niemand aangehouden
Volgend artikelBotsende auto maaltijdbezorger komt tot stilstand tegen woning
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.