Scooterrijder en automobilist komen in botsing op Paul Krugerstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanmiddag gewond afgevoerd na een botsing met een personenwagen op de Paul Krugerstraat.

De scooterrijder kwam omstreeks kwart voor drie uit de richting van de Keersluisbrug en botste tegen een auto die vanaf de Industrieweg de Paul Krugerstraat opreed. Volgens een getuige had de scooter er flink de snelheid in. Ambulancepersoneel stabiliseerde de berijder en bracht hem naar het ziekenhuis met gebruikmaking van zwaailicht en sirene.

- ADVERTENTIE -

De politie zette de Paul Krugerstraat af tussen Industrieweg en de Van Dishoeckstraat, nam gegevens op, hoorde getuigen en liet de autobestuurder blazen. Na afloop ging de scooter mee in een politiebus. De auto kon verder met lichte schade aan de linkerzijde.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!