Botsende auto maaltijdbezorger komt tot stilstand tegen woning

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een maaltijdbezorger is vanmiddag rond etenstijd met zijn auto tegen een woning aan de Bloemenlaan gereden, de man raakte gewond.

Om 17.10 uur sloeg de bestuurder vanaf de Bloemenlaan linksaf de Adriaen Coortelaan in. Mogelijk werd hij verblind door het zonlicht. Hij raakte een geparkeerde personenwagen aan de rechterkant, schoot de straat over naar links en botste tegen de zijkant van een hoekwoning.

- Advertentie -

Een bewoner hoorde een knal en dacht eerst dat er boven iets zwaars omgevallen was. Toen hij boven niets gevonden had en naar buiten keek, zag hij mensen de Adriaen Coortelaan inlopen.

De bestuurder kreeg op het trottoir naast de wagen eerste hulp. Hij is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

De eigenaar van het bedrijf dat maaltijden bezorgt, kwam naar de locatie toe om de schade te regelen. Met de bezitter van de geparkeerde auto, maar ook met de bewoners, aangezien er scheuren in de muur zitten.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelTraumaheli komt ter plaatse voor medische noodsituatie in Oost-Souburg
Volgend artikelScooterrijder en automobilist komen in botsing op Paul Krugerstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).