Twee gewonden bij ongeval met scooters langs Kanaal door Walcheren

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee scooterrijders zijn vanavond langs het Kanaal door Walcheren bij Oost-Souburg gewond geraakt bij een ongeval.

Rond 21.45 uur werd een ongeval gemeld op het Vlissings Jaagpad. De politie en twee ambulances spoedden zich naar de locatie tussen de Souburgse Draaibrug en Vrijburg. Op het fietspad was een scooter zichtbaar, op de stenen langs het kanaal werd iemand verzorgd.

- Advertentie -

Een gewonde is naar het ziekenhuis afgevoerd, de tweede gewonde zou naar huis zijn gebracht met licht armletsel. Op dit moment wordt er verkeerstechnisch onderzoek gedaan naar de toedracht.

Update: Volgens reacties op de Facebook-pagina van 112 Vlissingen & Souburg zou een vrouw gewond zijn afgevoerd naar het ziekenhuis, een man uit Middelburg zou per ambulance naar huis zijn gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelAangehouden persoon Boulevard is 35-jarige oud-medewerker
Volgend artikelBrommerrijder aangehouden na ongeval Vlissings Jaagpad
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).