Vlissinger (26) aangehouden na hennepvondst in Glacisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Naar vanmiddag bekendgemaakt is, heeft de politie gisteren een 26-jarige man aangehouden in verband met een hennepkwekerij in de Glacisstraat.

Dinsdag vond de politie 238 planten in een woning. Er was niemand thuis. Gisteren om 01.30 uur kon alsnog een 26-jarige man uit Vlissingen aangehouden worden, aldus de politie op Twitter. Hij is gehoord en ’s middags in vrijheid gesteld. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -

Enduris doet aangifte van stroomdiefstal.

- Advertentie -
Vorig artikelKritische toeschouwer geveld door kopstoot van grensrechter
Volgend artikelMan geslagen en geschopt, politie zoekt getuigen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).