Man (23) aangehouden na zware mishandeling ex-partner

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een vrouw is gisteravond mishandeld, ze liep daarbij een gebreuken heup op. Later kon de verdachte na inzet van een speurhond aangehouden worden.

De vrouw kwam gisteravond thuis en stapte haar auto uit. Voor de woning dook plotseling de 23-jarige ex-partner van de vrouw op. Hij mishandelde haar en zou ook een van de kinderen hebben gestompt. Daarna fietste hij weg.

- Advertentie -

Meerdere politie-eenheden zetten de omgeving ruim af. Omstreeks 00.40 uur kon de verdachte aangehouden worden, hij zat verstopt in een tuin aan de straat Grote Abeele. De politie maakte gebruik van een speurhond. De man uit Middelburg zit nog vast, hij is geen onbekende van de politie en moet nog een straf uitzitten.

De vrouw liep een gebroken heup op, ze is behandeld in het ziekenhuis. Ook de kinderen zijn nagekeken.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote verkeerscontrole langs De Willem Ruysstraat: 11 bekeuringen
Volgend artikelFlinke schade bij verkeersongeval in Paauwenburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).