Flinke schade bij verkeersongeval in Paauwenburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de Bachlaan zijn vandaag rond de middag twee personenwagens flink beschadigd geraakt bij een kop-staartbotsing.

Niemand raakte gewond. Voor de zekerheid bekeek het opgeroepen ambulancepersoneel wel even de inzittenden. Aanvankelijk was ook de brandweer ingeschakeld. Die hoefde niet in actie te komen. De politie zette een deel van de weg af, sprak met de betrokkenen, noteerde gegevens en nam blaastesten af.

- Advertentie -

Een berger van Kuzee ontfermde zich over een van de auto’s inclusief de voorbumper die samen met andere brokstukken op het wegdek lag. De andere wagen, met schade aan de achterzijde, werd zolang in de Chopinlaan geparkeerd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelMan (23) aangehouden na zware mishandeling ex-partner
Volgend artikelTweetal aangehouden met honderden spullen in auto na winkeldiefstal
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).