© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Op de Bachlaan zijn vandaag rond de middag twee personenwagens flink beschadigd geraakt bij een kop-staartbotsing.

Niemand raakte gewond. Voor de zekerheid bekeek het opgeroepen ambulancepersoneel wel even de inzittenden. Aanvankelijk was ook de brandweer ingeschakeld. Die hoefde niet in actie te komen. De politie zette een deel van de weg af, sprak met de betrokkenen, noteerde gegevens en nam blaastesten af.

Een berger van Kuzee ontfermde zich over een van de auto’s inclusief de voorbumper die samen met andere brokstukken op het wegdek lag. De andere wagen, met schade aan de achterzijde, werd zolang in de Chopinlaan geparkeerd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier