Jongetje (3) gewond bij aanrijding, politie neemt bestuurder mee

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een jongetje van 3 jaar is vanmiddag rond half zes voor het ouderlijk huis aan de Duijvendrechtstraat aangereden door een personenwagen.

Over de verwondingen is niets bekend, maar de ambulancemedewerkers toonden zich bezorgd. De ouders van het jongetje waren in paniek. De autobestuurder is zojuist na het doen van een blaas- en een speekseltest door de politie naar het bureau meegenomen om een verklaring af te leggen.

- Advertentie -

Het slachtoffertje kwam tussen geparkeerde auto’s door het wegdek opgerend en werd aangereden. Bij aankomst van de politie lag het kind bij het linkerachterwiel van een geparkeerde auto op zijn rug. De wagen die hem aangereden had, stond iets verderop.

Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd, het jongetje is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Goes overgebracht. Zijn moeder reed mee.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie vindt acht gestolen e-bikes uit Vlissingen terug in Duitsland
Volgend artikelBestuurder die jongetje (3) aanreed had sporen van THC in speeksel
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Auto mobilisten rijden steeds harder in de bebouwde kom, krijg je zulke gebeurtenissen. Flinke boete geven.

Reacties zijn gesloten.