Jongetje (3) gewond bij aanrijding, politie neemt bestuurder mee

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een jongetje van 3 jaar is vanmiddag rond half zes voor het ouderlijk huis aan de Duijvendrechtstraat aangereden door een personenwagen.

Over de verwondingen is niets bekend, maar de ambulancemedewerkers toonden zich bezorgd. De ouders van het jongetje waren in paniek. De autobestuurder is zojuist na het doen van een blaas- en een speekseltest door de politie naar het bureau meegenomen om een verklaring af te leggen.

Het slachtoffertje kwam tussen geparkeerde auto’s door het wegdek opgerend en werd aangereden. Bij aankomst van de politie lag het kind bij het linkerachterwiel van een geparkeerde auto op zijn rug. De wagen die hem aangereden had, stond iets verderop.

Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd, het jongetje is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Goes overgebracht. Zijn moeder reed mee.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier