Politie vindt acht gestolen e-bikes uit Vlissingen terug in Duitsland

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Van zondag 7 april 2019 op maandag 8 april 2019 zijn acht elektrische fietsen uit een kelderbox aan de Paul Krugerstraat gestolen. De politie vond ze in Duitsland terug.

Maandagochtend bleken zes kelderboxen open te zijn gebroken. Men had acht e-bikes ontvreemd. De politie nam zes aangiftes op en agenten stelden een (buurt)onderzoek in. Het spoor leidde naar Duitsland.

De Duitse collega’s werden ingelicht. Zij pakten onmiddellijk het onderzoek op en vonden het voertuig waarin de elektrische fietsen stonden. Er zijn aanhoudingen verricht, maar er zijn nog veel vragen. Het is niet bekend in welke plaats het voertuig is aangetroffen en hoeveel mensen in of bij het voertuig waren.

Vorig artikelTweetal aangehouden met honderden spullen in auto na winkeldiefstal
Volgend artikelJongetje (3) gewond bij aanrijding, politie neemt bestuurder mee
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier