Politie vindt acht gestolen e-bikes uit Vlissingen terug in Duitsland

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Van zondag 7 april 2019 op maandag 8 april 2019 zijn acht elektrische fietsen uit een kelderbox aan de Paul Krugerstraat gestolen. De politie vond ze in Duitsland terug.

Maandagochtend bleken zes kelderboxen open te zijn gebroken. Men had acht e-bikes ontvreemd. De politie nam zes aangiftes op en agenten stelden een (buurt)onderzoek in. Het spoor leidde naar Duitsland.

- Advertentie -

De Duitse collega’s werden ingelicht. Zij pakten onmiddellijk het onderzoek op en vonden het voertuig waarin de elektrische fietsen stonden. Er zijn aanhoudingen verricht, maar er zijn nog veel vragen. Het is niet bekend in welke plaats het voertuig is aangetroffen en hoeveel mensen in of bij het voertuig waren.

- Advertentie -
Vorig artikelTweetal aangehouden met honderden spullen in auto na winkeldiefstal
Volgend artikelJongetje (3) gewond bij aanrijding, politie neemt bestuurder mee
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.