Buitenbrandje in Souburg het zoveelste in een lange reeks

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Het buitenbrandje gisteravond langs de Middelburgsestraat in Oost-Souburg was al het derde van deze maand, op dezelfde locatie.

De vrijwillige brandweer van Souburg kon het vuur omstreeks half tien eenvoudig blussen. Er was een waarschuwing uitbreidingsgevaar afgegeven, een standaardmelding gezien de heersende droogte, maar echt gevaar bestond geen moment.

- Advertentie -

Opmerkelijk is het aantal buitenbranden in Oost-Souburg de laatste tijd. Drie ervan vonden deze maand plaats langs de Middelburgsestraat. Het gaat om een braakliggend terrein in de hoek met de Palts, grofweg tussen de Palts en de Schroeweg, 112 Vlissingen & Souburg deed eerder kond van brandstichting op deze plek (link onder).

Gisteravond fikte ondermeer een pallet (foto), een buurtbewoner zei vandaag dat spelende kinderen of jongeren hier debet aan zijn.

Zie ook:
– Buitenbrandje aan de rand van Oost-Souburg snel geblust (4 april 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer dooft vuurtje in heg Oost-Souburg
Volgend artikelOnbekenden slaan ruit in van leegstaand pand Industrieweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).