Vlissingse autobestuurder vlucht na gevaarlijke rit en botsing in Dishoek

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

KOUDEKERKE – Een 29-jarige Vlissinger is vandaag zijn rijbewijs kwijtgeraakt na een roekeloze tocht in Dishoek, gisteravond, die eindigde met een botsing.

Een groepje toeristen uit Noord-Brabant legde vanmiddag tegenover 112 Vlissingen & Souburg uit wat er gebeurd was. Gisteravond rond 19.45 uur kwamen twee personen in een auto met grote snelheid de steile duinovergang bij Dishoek af. Het tweetal scheurde langs wandelaars en terrassen over de Kaapduinseweg en daarna linksaf de Verlengde Dishoekseweg op. Direct na de bocht reed de auto tegen een boom. De twee inzittenden vluchtten.

- Advertentie -

Een getuige op een terras filmde een deel van de rit en appte het resultaat naar de wijkagent, aldus de politie. Vanochtend kon de 29-jarige bestuurder uit Vlissingen gehoord worden. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en kreeg een proces-verbaal voor agressief rijgedrag en verlaten plaats ongeval.

De verlaten personenwagen is weggesleept. Langs de Verlengde Dishoekseweg bleven een afgebroken boom en een dito lantaarnpaal met LED-verlichting achter.

© Foto: ingezonden
- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden na bedreiging met keukenmes in centrum
Volgend artikelVlissinger (23) onder invloed van drugs tijdens autorijden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).