Groep jongeren gooit stenen tegen auto’s en woningen in Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gisteravond rond 23.00 kwamen er bij de politie verschillende meldingen binnen dat een groepje jongeren op de fiets vernielingen zou aanrichten door met stenen tegen auto’s en woningen aan te gooien.

De eerste meldingen kwamen uit de buurt van de Wilhelmina Druckerlaan en later werd ook gemeld dat (vermoedelijk) hetzelfde groepje in de Vrijburgstraat zou huishouden.

Een van de melders is het groepje achternagefietst en belde in de tussentijd met de politie. Er werd een beschrijving van de jongens doorgegeven en ter hoogte van de Kleiweg kregen zij in de gaten dat de politie hun op de hielen zat. Het groepje verspreidde zich toen, maar één van de jongens kon worden aangehouden.

Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Zijn ouders zijn in kennis gesteld van zijn aanhouding omdat hij minderjarig is. Het gaat om een jongen van 14 uit Vlissingen. Hij zit op dit moment nog vast en wordt vandaag verder gehoord over zijn betrokkenheid bij de vernielingen.

Door één slachtoffer is al aangifte gedaan van vernieling van zijn auto. Het is nog niet bekend of er meer beschadigd zijn, mogelijk wordt dit vandaag duidelijk. Wanneer u schade aan uw eigendommen hebt die mogelijk veroorzaakt is door dit groepje jongeren dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie voor het doen van aangifte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier