Politie nog altijd op zoek naar vierde verdachte schietincident Stadhuisplein

Eén van de kogels kwam terecht in een raam van voormalig zorgcentrum Scheldehof. © Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is nog altijd op zoek naar de vierde verdachte van het schietincident op het Stadhuisplein op 18 april 2019. De politie vraagt mensen met informatie zich te melden.

Op donderdag 18 april om iets voor 20.30 uur werden er op het Stadhuisplein in Vlissingen enkele schoten gelost. Een ruzie tussen verschillende jongeren zou de oorzaak zijn geweest van het schietincident.

- Advertentie -

Eén van de kogels die werden afgevuurd, belandde in het raam op de begane grond van voormalig zorgcentrum Scheldehof. De gehele avond heeft de forensische opsporing van de politie onderzoek verricht op het Stadhuisplein en omgeving. Rond 23.30 uur werd het onderzoek ter plaatse afgerond en werden de afzettingen verwijderd.

Verdachten aangehouden

Kort na het schietincident werden er twee verdachten van 23 jaar aangehouden. Een derde verdachte, een 24-jarige man, meldde zich later die avond op het politiebureau. De drie verdachten zijn afkomstig uit Vlissingen en Middelburg.

Volgens Mireille Aalders, woordvoerster van de politie, loopt het onderzoek nog. “De vierde verdachte, waarvan we de identiteit wel hebben, is nog voortvluchtig. Hij staat gesignaleerd.” Aalders laat weten dat de juiste toedracht met betrekking tot het schietincident nog niet bekend is omdat de politie nog niet alle betrokkenen heeft kunnen horen.

Tips?

“Als mensen nog informatie hebben die relevant is voor deze zaak, kunnen ze contact opnemen met de politie. Het zaaknummer is: 2019-090130”, aldus Mireille Aalders. U kunt de politie bereiken via 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal doen? Bel dan naar: 0800-7000.

Zie ook:
Derde verdachte aangehouden na schietpartij op Stadhuisplein (19 april 2019)
Schoten gelost op Stadhuisplein, twee mogelijke verdachten opgepakt (18 april 2019)

- Advertentie -
Vorig artikelBord geplaatst na klachten auto-overlast bij school
Volgend artikelVrouw op scooter gewond bij aanrijding met personenwagen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.