Politie nog altijd op zoek naar vierde verdachte schietincident Stadhuisplein

Eén van de kogels kwam terecht in een raam van voormalig zorgcentrum Scheldehof. © Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie is nog altijd op zoek naar de vierde verdachte van het schietincident op het Stadhuisplein op 18 april 2019. De politie vraagt mensen met informatie zich te melden.

Op donderdag 18 april om iets voor 20.30 uur werden er op het Stadhuisplein in Vlissingen enkele schoten gelost. Een ruzie tussen verschillende jongeren zou de oorzaak zijn geweest van het schietincident.

Eén van de kogels die werden afgevuurd, belandde in het raam op de begane grond van voormalig zorgcentrum Scheldehof. De gehele avond heeft de forensische opsporing van de politie onderzoek verricht op het Stadhuisplein en omgeving. Rond 23.30 uur werd het onderzoek ter plaatse afgerond en werden de afzettingen verwijderd.

Verdachten aangehouden

Kort na het schietincident werden er twee verdachten van 23 jaar aangehouden. Een derde verdachte, een 24-jarige man, meldde zich later die avond op het politiebureau. De drie verdachten zijn afkomstig uit Vlissingen en Middelburg.

Volgens Mireille Aalders, woordvoerster van de politie, loopt het onderzoek nog. “De vierde verdachte, waarvan we de identiteit wel hebben, is nog voortvluchtig. Hij staat gesignaleerd.” Aalders laat weten dat de juiste toedracht met betrekking tot het schietincident nog niet bekend is omdat de politie nog niet alle betrokkenen heeft kunnen horen.

Tips?

“Als mensen nog informatie hebben die relevant is voor deze zaak, kunnen ze contact opnemen met de politie. Het zaaknummer is: 2019-090130”, aldus Mireille Aalders. U kunt de politie bereiken via 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal doen? Bel dan naar: 0800-7000.

Zie ook:
Derde verdachte aangehouden na schietpartij op Stadhuisplein (19 april 2019)
Schoten gelost op Stadhuisplein, twee mogelijke verdachten opgepakt (18 april 2019)

Vorig artikelBord geplaatst na klachten auto-overlast bij school
Volgend artikelVrouw op scooter gewond bij aanrijding met personenwagen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier