77-jarige man overleden na ongeval Sloeweg-Noord Ritthem

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

RITTHEM – Een 77-jarige inwoner van Vlissingen is gistermiddag rond 14.20 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Sloeweg-Noord (N254). De weg is na het ongeval tot in de loop van de avond afgesloten geweest voor onderzoek.

Het 77-jarige slachtoffer kwam met zijn auto door onbekende oorzaak op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht en botste daar frontaal op een vrachtwagen met oplegger, bestuurd door een 61-jarige man uit Krabbendijke. Daarna schoot hij terug naar zijn ‘eigen’ weghelft en kwam daar in botsing met een 48-jarige vrouw uit Vlissingen, die voor het ongeval achter de 77-jarige man uit Vlissingen had gereden.

- Advertentie -

Zowel de vrachtwagenchauffeur als de vrouw raakten gewond en zijn voor controle naar een ziekenhuis gebracht. 

De 77-jarige automobilist was op slag dood. De politie vermoedt dat de man voorafgaand aan het ongeval onwel is geworden, maar dit kan door de ernst van het ongeval niet meer worden vastgesteld.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw op scooter gewond bij aanrijding met personenwagen
Volgend artikelFietsende vrouw gewond bij aanrijding op Badhuisstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.