Fietser gewond afgevoerd na aanrijding bij rotonde Baskensburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is vanavond lichtgewond geraakt toen hij aangereden werd bij het oversteken van de President Rooseveltlaan.

Rond 21.00 uur wilde de jongeman oversteken vanaf de kant van de sporthal naar de Industrieweg. Van de rotonde kwam een auto met Duits kenteken, de bestuurder verleende geen voorrang en reed de fietser omver.

- Advertentie -

Een motorrijder en twee automobilisten zagen het ongeval gebeuren en stopten meteen om hulp te bieden. Pas na een dik kwartier belde iemand naar 112. De schadeformulieren waren toen al ingevuld, de fietser zat langs de weg, met tenminste een bloedneus.

Agenten hoorden de betrokkenen en getuigen en namen een blaastest af. De autobestuurder had niet gedronken. Een tweede politie-eenheid zorgde ervoor dat er geen verkeer de rotonde afreed in de richting van het Baskensburgplein.

Ambulance-medewerkers brachten het slachtoffer, na behandeling, naar de huisartsenpost aan de Koudekerkseweg. Ook de fiets ging mee.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelChauffeurs vellen borden en palen in Vlissingen en gaan vrijuit
Volgend artikelOpnieuw burenruzie op bekend adres in Bossenburgh
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).