Opnieuw burenruzie op bekend adres in Bossenburgh

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Drie politie-eenheden waaronder een hondenwagen zijn vanavond uitgerukt naar de zoveelste ruzie tussen buurmannen in de Sterkenburg.

Rond kwart over zeven kwam de melding. Volgens een buurtbewoonster gooide een van de mannen allerlei spullen en rommel bij de andere man in de achtertuin, de laatste gooide alles terug en het conflict escaleerde. Volgens een woordvoerder van de politie ging de melding over een ‘verwarde persoon’. Nadere details ontbreken vooralsnog, maar er werd niemand aangehouden. De agenten stonden geruime tijd voor een van de woningen en probeerden ook via de achterzijde iemand om uitleg te vragen.

Terwijl de agenten nog bezig waren, vertelde een buurtbewoonster dat afgelopen weekend nog politie-inzet noodzakelijk was geweest, midden in de nacht. Kinderen zouden bang zijn voor de mannen. Op 11 mei werd 112 Vlissingen & Souburg tegen middernacht getipt door iemand uit de Sterkenburg: er stonden vier politiewagens voor de huizen. “Burenruzie”, verklaarde een woordvoerder de volgende ochtend.

Op 16 april werd de ‘verwarde persoon’ geboeid afgevoerd (zie link hieronder) nadat hij gedreigd zou hebben iemand neer te schieten.

Zie ook:
Man aangehouden na grote inzet politie in Bossenburgh (16 april 2019)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier