Scooterrijder rijdt tegen boom en kiest gewond het hazenpad

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een gewonde scooterrijder heeft vanavond de plek waar hij tegen een boom reed, langs de Badhuisstraat, verlaten.

De man kwam even na 21.00 uur vanaf de Aagje Dekenstraat de Badhuisstraat op. Hij botste tegen de eerste boom aan de rechterzijde en kwam ten val. Omdat hij bleef liggen, belden getuigen 112.

- Advertentie -

Na enkele minuten bereikte de politie de plek van het ongeval. Het slachtoffer was er toen in geslaagd met zijn scooter weg te rijden. Omstanders vermoedden dat hij dat gedaan had omdat er iets niet in orde was.

Agenten namen de gegevens van twee vrouwelijke getuigen op. Ook maakten ze foto’s van brokstukken naast de boom. Er zijn geen mededelingen gedaan over het incident.

Eerder vanavond kwam de politie in actie voor een dronken man in de Bussestraat. Om 19.10 uur liep hij met wankele tred vanaf de Spuistraat in de richting van de Walstraat. Halverwege ging hij liggen op de stoep en viel in slaap. Voorbijgangers maakten hem enkele keren wakker, maar telkens ging hij weer languit.

Uiteindelijk belde iemand de politie. Die kwam om 19.55 uur ter plekke (foto onder). De man sprak geen Nederlands. Omdat hij ook in het Engels slecht aanspreekbaar was, belden de agenten een van zijn telefooncontacten. Rond 20.10 uur haalde een vrouw hem op. Ze leidde de beschonken voetganger met enige moeite naar een busje.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelNachtelijke aanhoudingen verricht op Bellamypark en Spuistraat
Volgend artikelVlissinger gaat agenten te lijf na wakker te zijn gemaakt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).