Dozen met oud papier in brand gevlogen in binnenstad

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Enkele dozen met oud papier zijn vanavond in brand gevlogen langs de Schuitvlotstraat in het centrum.

Rond half negen ontstond flinke rookontwikkeling op de hoek van de Schuitvlotstraat en de Branderijstraat. Dozen met oud papier, dat iedere woensdagochtend opgehaald wordt in het centrum, hadden vlam gevat. De vrijwillige brandweer van de post Olympiaweg verrichtte elders in de stad een wekelijkse oefening en was derhalve snel aanwezig om te blussen.

- ADVERTENTIE -

Het raam van een hoekwoning bleef gespaard. Wel raakte de muur zwartgeblakerd. Niet bekend is vooralsnog of het papier aangestoken is. Overigens raadt de gemeente aan het oud papier ’s ochtends (voor 07.30 uur) buiten te zetten.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!