Politie neemt twee nepwapens in beslag in Ritthem

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – Surveillerende agenten controleerden gisteravond omstreeks 23.30 uur een personenauto in de Ritthemsestraat in Ritthem. Bij aanspreken van de bestuurder zag één van de agenten iets in de auto liggen dat op een holster van een vuurwapen leek.

Op de vraag van de agenten overhandigde de bestuurder, een 22-jarige man uit Vlissingen, het voorwerp en het bleek inderdaad een holster te zijn. De bestuurder overhandigde de agenten vervolgens een airsoftwapen dat niet van echt te onderscheiden was en dus geschikt voor afdreiging. Het wapen lag verscholen in een verborgen compartiment in de auto.

- Advertentie -

De bijrijder, een 19-jarige Vlissinger, bleek even later ook in het bezit van een soortgelijk wapen. Allebei de airsoftwapens, houders en patronen zijn door de politie in beslag genomen. De twee mannen worden later gehoord.

- Advertentie -
Vorig artikelDozen met oud papier in brand gevlogen in binnenstad
Volgend artikelPolitie neemt rijbewijs van drankrijder in
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.